Szlengblog könyv formában

Szlengblog könyv formában

2009.11.25. | Horváth Oszkár

Azt ugye eljuhéjkodtam itt a blogon korábban, hogy Nyelvész Józsi a Szlengbloggal megkaparintotta a GoldenBlog kult kategóriájának első helyét. Nem ennek egyenes folyománya, de jó hír bloggerről bloggernek, hogy mostantól könyv formában is élvezhetitek a szócikkeket. Előrendelhető, és ha minden igaz, november 26-tól postai kiszállítással hozzá lehet jutni. Aki jobban bízik a meteorológiában, mint a postában, az pedig a (le)Szív utcában átveheti személyesen, pontos info itt. A személyes átvétellel az 1040 Ft postaköltséget lehet megspórolni, a könyv maga most 3000 Ft helyett 2400 Ft-ba kerül. Osszatok, szorozzatok!

Szlengblog könyv MEGRENDELÉS
Szlengblog könyv MEGRENDELÉS

Én kifejezetten utazom az ilyen blogkönyvekben, a Napirajz I-II is megvan, mert megkaptam ajándékba. És nagyon örültem neki. Ergo blogkönyvet ajándékba is JÓ venni, ha nem tudjátok biztosan, hogy örülni fog-e neki az illető, akkor vegyétek meg Józsi könyvét nekem. Ezeket tudom ajánlani.

És amit a könyv tud ajánlani:

  • Elősző attól a Balázs Gézától, aki nyelvész kandidátusi fokozata mellett a Duna TV Hej, hej helyes beszéd / helyesírás c. műsorokat produkálta számomra igen szórakoztatóan
  • Összes eddigi szócikk és életrajz
  • Három új életrajz a Szlengblog karaktereihez

Amiért még érdemes megvenni, az az, hogy a borító fekete-fehér, ezért 3-5 éves gyerekeknek nagyon jó színező, feltéve, hogy még nem tudnak olvasni, mert onnantól kezdve egy olyan 10-12 évig ki ne nyissák! Annak leteltével viszont kötelező. Bővebben a könyvről »

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr251549269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2009.11.25. 22:34:02

Attól a Balázs Gézától, aki nyelvészként beállítva magát nyelvműveléssel sarlatánkodik, és aki már csak azért is Arany Farmermellényt érdemelne, mert konkrétan farmermellényben is jelent már meg konferencián? (V ezt csak azért kérték a Szlengkönyvhöz, h lehessen rajta röhögni? Mert akkor más...)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása