TOP1 vélemény a zenei újságírásról EVÖR

TOP1 vélemény a zenei újságírásról EVÖR

Most kaptam! No comment!

"Definition of rock journalism: People who can't write, doing interviews with people who can't think, in order to prepare articles for people who can't read."

— Frank Zappa


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr281590803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.12.12. 10:43:58

Többszázéve mottóm magyarul (Forrás: Igazi Frank Zappa könyv JLX kiadó 1991.)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.12.12. 11:25:20

Még azt hiányolom belőle, hogy "akik nem tudnak zenélni": olyan emberek a zeneiparban, akik imádják a zenét, de még csak azt sem voltak hajlandóak egész életükben kideríteni, hogy tehetségtelenek-e egyáltalán, meg sem próbálnak hangszeren játszani, holott szeretnének, és felnéznek a zenészekre. Érthetetlen ám jelentős réteg, és gyakran több háttér-információt, életrajzi részletet tudnak, mint egy olyan rajongó, aki zenél is. EJ-NYE.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása