Új dobos a The Mars Voltaban

Új dobos a The Mars Voltaban

2010.01.31. | Rálf atya

A hír nem új és nem is bréking. Két okból tartottam érdemesnek megemlékezni róla: Egyrészt nem nagyon volt a hír megfuttatva, másrészt számomra most derült ki a dobos váltás lehetséges oka.

Tény: tavaly október 23-án az USA turnén, a raleigh-i koncertet lefújták. Sőt, a legközelebbi buli csak bő egy hónap múlva volt, noveber 29-én, Osloban indult az Octahedron európai menete, de ezen a koncerten már az új dobos, Dave Elitch játszott.

Az, hogy azon az októberi napon mi történt, vagy előtte, ami ide vezetett, egyenlőre csak találgatás tárgya, hivatalos infó eddig nem jött. A Volta blog The Commatorium és a Mike Portnoy fórum infómorzsáit összeporszívózva a nem hivatalos elmélet a következő: Cedricnek kezdett nagyon elege lenni abból, Thomas Pridgen nehezen kezelhető, sokat szív (bagoly mondja, mondjuk állítólag tiszták már a mikrofonfejek). A raleigh-i koncert előtti beálláson pedig végleg elpattant a húr, Pridgeont kibaszták, hívtak neki egy taxit, ami kivitte a reptérre és hazarepült, a koncertet pedig lemondták.

A Portnoy fórumon idézték Pridgen volt dobtanárát, aki amellett, hogy elismerően nyilatkozott született tehetségéről, öntörvényűnek és kezelhetetlennek minősítette.

Tény, hogy Thomas Pridgen zseniálisan dobolt, de ha azt vesszük, hogy Jon Theodore távozása utáni aggodalmaim és kételyeim is alaptalannak minősültek, biztos vagyok benne, hogy Omar most is olyan csókát választott, aki nem fog csalódást okozni sem nekik, sem a rajongóknak. Bízok a döntésében.

Erről a Dave gyerekről nem sokat lehet tudni, az alábbi felvétel a vele játszott első, oslo-i koncerten készült. Máshogy játszik, mint Theodore vagy Pridgen, de szerintem könnyű lesz megszokni. Ha Omarnak megfelel, nekem is jó lesz. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr241716258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potter 2010.02.01. 08:13:42

Köszi, Rálf, a szombati sms-ed után éreztem, hogy ez még nem minden, most már tisztán látok.

Thomas tényleg zseni, befostam, amikor Bécsben megnéztük őket, de biztos, hogy jól választott Omar, és nem fog egy Galambos Istvánt bevenni a bandába.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása