Programajánló: 2010. február

Programajánló: 2010. február

Már csak 4 hónap és itt a fesztiválszezon! Azért addig is lehet hova menni, sőt, illik, még a februári cidriben is.

A legélelmesebbek egy hónapon belül láthatják a Nemjucit, a Magashegyi Undergroundot, A Kutya vacsoráját, a Zagart, a Turbo-t, a Hangmást, egy napon az IHM-et és az Óriást, vagy akár Eat me!-t.

Az A38 e hónapban két estén át látja vendégül a Budapest Bár produkciót, ugyanott tart prédikációt Henry Rollins, míg Borlai Gergő lemezbemutató koncertet...

Ennyit akartam mondani a hidegrekordról, a többit a NAPTÁRBAN megtaláljátok. Amit nem, azt ajánljátok ti a többi B-oldalt olvasó kisgyereknek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr871734048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása