Képek Ideje – Temps d’Images Fesztivál

Képek Ideje – Temps d’Images Fesztivál

Tegnap kezdődött és február 26-ig tart az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Képek Ideje Fesztivál a Trafóban. Filmek, tánc, animációs musical, avagy "különleges vizuális megoldásokkal, mozgókép és előadóművészet interakciójával kísérletező előadássorozat", mely a látogatókat várja.

Mármint azokat, akik ki tudják mondani a rendezvény nevét, mikor a jegyet várárolják.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr71740341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.10. 11:17:51

:)))) Tőlem méterekre van. Megvan az Animal Cannibals első v. második alumról az a kis átvezető rész, amelyben megpróbálják kimondani, hogy "ani... mál... málsz kann... nibálsz"? :D Jó ez a szpot.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása