Véget ért a GregJazzBlog

Véget ért a GregJazzBlog

A B-oldalon nem ritka, hogy induló, vagy általunk megszeretett zenei blogokat, érdekes oldalakat szoktunk ajánlani, most viszont szomorúan kell nekünk is közvetíteni a hírt, miszerint véget ért a GregJazzBlog...

Greg 2 éven keresztül olyan magas minőséget képviselt a zenei blogolás területén, melynek következtében - nem átallom kijelenteni - pótolhatatlan űr marad utána. Anno mi is készítettünk egy interjút vele, melyben odaadóan beszélt az általa istápolt műfajról. Aki nem ismeri írásait, ellenben oda van a jazz muzsikáért, az kalandozzon el a http://gregjazz.blog.hu -ra és lapozzon bele a kb. 160 posztba. Megéri.

Szóljon a Birdland, reméljük, még hallunk rólad, Greg!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr291777424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.21. 13:10:02

Ripcsi!

Joe Zawinul sapka... annyira jó ez az ember :D Wayne Shorter elsőáldozó jelmezben van, Pastorius meg szokás szerint edzésről jött... legjobb csávók :) Dobos fiatalkori megkülönböztetésben nem vagyok jó, de mondjuk Peter Erskine az esélyes:

aki megfejti, hogy van-e rajta pulóver, vagy csak szőrös, kap egy óceánból kivágott B betűt!

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.21. 13:24:44

Hehe, itt ingben van, az tuti nem szőr (2004):
www.youtube.com/watch?v=V70BYk5D0e8
A 2 vagy 3 pergő a fickónál elég jellemző, ritkán üt rá de tök jól színez vele.

V.G. 2010.02.22. 06:58:18

A GregJazzBlog útód oldala itt található: danjazzblog.blogspot.com/

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.22. 07:45:12

Én ráelsőztem a danjazzblogra egy első EVÖRrel. Srácok, olyan lelkiismeretesen viszitek ezt, mint Fidel és Raúl :) Na rá is másodikoztam, de amúgy ritkán fordulok meg a blogspoton. Korlátolt vagyok és csőlátású.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása