Színpadon a Bin-Jip

Színpadon a Bin-Jip

Ma este debütál Harcsa Veronika új projektje az A38-on! A Bin-Jipre névre hallgató zenekar nem akármilyen nevekből áll össze, hiszen Vera mellett a csapat tagja Kaltenecker Zsolt (billentyűs hangszerek), Gyémánt Bálint (gitár) és Józsa András, a.k.a Andrew J. (hangminták, scratch).

A négy zenész a sok-sok próba és ötletelés alatt zenekarrá vált, bemutatkozó lemezük hamarosan a boltok polcaira kerül. A stílusról egyelőre annyit, hogy Vera eddigi munkáihoz képest elektronikusabb és triphop, nu-jazz hatásoktól sem mentes formációról beszélünk. A többit maguk a zenészek mondják el az alábbi EPK-ban, illetve az esti bemutatkozó koncerten:

5 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr281806064

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Harcsa Veronika 2011.06.30. 11:18:51

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Harcsa Veronika Születésnap: 1982. október 8. Foglalkozás: ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.03.05. 11:01:27

3-4 kütyü van a videón! Van egy Bin-Jip című talán japán film (Vera 4:30-nál említi), félig emlékszem, de elég jó volt. Meghal egy fiatal fiú, és (félig?) szellemként intéz még valamit maga után. Elég jó dolgokat :) Nem horror, és nem is hányósjapános, tényleg nagyon jó. Szerintem fiatalabbak között kult, és valószínűleg jobban emlékeznek a részletekre is.

Kaltenecker - Anrew J. közös albuma megvan a kocsiban, a Funqui Beat hangtechnikusok cuccbeállításainál eléggé alapmű lett:
www.youtube.com/watch?v=bA-_V14L8wU

És egyébként a 90-es évek végi DJ nevek közül pont az ilyenek miatt tudok néhány akkor egyenrangú nevet most többre tartani, vagy az ilyenek hiánya miatt kevesebbre. Pl. Bárány nekem már semmi, Jován eltűnt, NewL felszívódott, Junior eleve nem tudom, ők a DJ szakma elcsalazsuzsásodott fele, de pillanatok alatt kiderülhet, hogy ejha, mégis. A másik fele, akik nagyon komolyan kezdtek magukkal és zenészekkel közösen valamit, olyan, mint Andrew J., vagy Budai. Nagyon riszpekt.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.03.05. 11:25:05

Koreai a film! :) A kütyü hangzása nagyon meredek...

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.05. 11:28:47

A Bin-Jip - Lopakodó lelkek dél-koreai film, Kim Ki-duk egyik remek filmje. nyilván van benne némi japán yen is, de a film dél-koreai.
www.port.hu/bin-jip_-_lopakodo_lelkek_bin-jip/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=70807

Falshang 2010.03.06. 00:19:15

@nosferato: palotait vagy tituszt nem is említed?

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.03.15. 12:03:29

@Falshang: ők is mehetnek a jófajtába. Illetve közben Jovánt is megtaláltam egy line-upban valahol, tehát még létezik. Még azért van 40 név, akiket el kéne osztani A-ba vagy B-be, és van még 40, akik legalább olyan fontosak csak én nem hallottam róluk, mert más zenét játszanak, vagy későbbiek. Teljesen mindegy, annak a pénzét, aki azt hiszi, hogy 15 évig ugyanazt lehet csinálni, kapja az, aki új dolgokat hoz létre.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása