Tankcsapdát játszik a Quimby

Tankcsapdát játszik a Quimby

Mindig érdekes, ha egy zenekar, egy másik zenekar dalát játssza, vagy legalábbis megpróbálja eljátszani... mint a Metallica a "One of these days"-t a Pink Floydtól...cöh, hm...

Persze mindez sokkal érdekesebb, ha a zenekarok mindezt saját szórakoztatásukra teszik, úgy, mint az alábbi videón a Quimby a Tankcsapda dallal. Kis backstage uplugged, Ennio Morricone megidézése, és ahogy Kiss Tibi mondja: 8000 + ÁFA-ért megrendelhető rendezvényekre.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr701813373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyláz 2010.03.09. 10:35:34

Aki teheti nézze meg a Quimby teátrum koncertjét, hatalmas élménnyel lesz gazdagabb! Nem teljesen ilyen unplugged, de 2-3 szám erejéig ez is működött. Egy kis ízelítő, bár élőben százszor jobb :)
www.youtube.com/watch?v=sCLVbDHbpWE

4runner4ever · http://drotvizsla.wordpress.com 2010.03.10. 10:42:55

Kiss Tibor poénkodásból is jobban penget és jobb előadó, mint Lukács és Cseresznye együtt. Meg kellene hívniuk csapda-koncertekre.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása