Snoop Dogg felpimpesített albuma

Snoop Dogg felpimpesített albuma

Snoop Dogg nagyon termékeny korszakát éli vagy szimplán csak unalmában alkot odahaza, mert alig van már fehér folt a földgolyón, ahonnan még nem tiltották ki ganjázás miatt. Mindenesetre négy hónappal tizedik stúdióalbuma, a Malice N Wonderland megjelenése után piacra dobta annak felpimpesített változatát a More Malice-t. A lemezen 5 teljesen új szám mellett helyet kapott 2 remix: a Mr. Beyoncé (a.k.a. Jay Z) közreműködésével készült I Wanna Rock és a Gangsta Luv is.

A fanatikus Snoop rajongók rárepülhetnek egy CD + DVD kombóra is, melyből utóbbi tartalmazza a 40 perces Malice N Wonderland c. filmet – többek között – Jamie Foxx és Xzibit szerepésével. A trailer alapján mindenki döntse el maga, hogy ez most fullgizda önirónia vagy megmosolyognivaló gagyi. Az album maga mindenesetre a nyári kikönyöklős autózások kötelező kelléke. Akik pedig fel merik vállalni, hogy mainstream rapet hallgatni nem ciki, azoknak csak annyit tudok javasolni: vigyázzatok, a nagy bólogatás közepette ki ne fejeljétek a szélvédőt! BIATCH! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr991915113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.14. 12:16:23

A Mr. Beyoncé olyan, mint a Szabó Tündéné Tóth Zsolt. Open minded. Asszem amúgy Jay-Z a legjobban kereső rapper a ruhamárkái/ja miatt, de el tudom képzelni, hogy az asszony túltesz rajta. Hát majd ha gyerek van, akkor az asszony megy, úgy több a gyes.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása