Hét dala: Taylor Hawkins - Way Down

Hét dala: Taylor Hawkins - Way Down

HÉT DALA! A napokban jelent meg a Foo Fighters dobosának, Taylor Hawkinsnak és bandájának új albuma, mely az első maxi alapján igazi tisztelgés a gyermekkorában megszeretett klasszikus rockzenének. Annál is inkább, mert a dalban - elvileg - szerepel a két Queen legenda, Brian May és Roger Taylor is... Brian gitárhangzása egyértelműen áthallatszik, de a dobolás nem annyira rogertayloros... Idősebb Taylor lehet csak ott volt a stúdióban, mint John Lennon mellett a pulcsit horgoló Yoko Ono.

A lenti dalocska 'egynekazértjó', de ennél mélyebbre most ne is ássuk, annál is inkább, mert a Taylor & Taylor turnéról még nincs is hír...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr351916222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.04.24. 02:00:48

Facebookon keresztül elcsíptem egy promo streamet a teljes albumról. van egy-két Queen soundra építő nóta rajta, de legalább annyira erős az ELO vonal is. Nekem így első hallgatásra tetszett az album, érettebbnek tűnik mint Taylor előző szóló produkciója.

A vele készült néhány promo interjúból amiket mostanában olvastam azt szűrtem le, hogy Roger csak vokálozott az albumon itt-ott, de nem dobolt sehol. Kár, kíváncsi lettem volna rá. Na majd ősszel a turnén!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása