Bobafett+Bobakrome: Fejvadászok kérték

Bobafett+Bobakrome: Fejvadászok kérték

2010.05.10. | Horváth Oszkár

Május 1-jén az A38 hajót elözönlötték a felvonulók fejvadászok, és kértek: azt kérték, hogy a legkeményebb nyíregyházi vonalnak legyen egy közös estéje az A38 hajón. Amint beharangoztuk, az eredeti tervek szerint Lolka-Bolka bemelegítése után a Los Tirpakos lépett színpadra, majd ők közösen Bobafett és Bobakrome rapszövegeit támogatták 4 számon át, a továbbiakban pedig DJ Zomblaze pakolta az alapokat a két rapper alá, majd a rapperek nélkül önállóan. Az eredeti tervek kivitelezésével nem is volt baj. Az A38 Mos Eisleyvá változott, bár a bárpultnál nem röpködtek a komplett karok, a színpadról folyamatosan röpködnek a közönség tagjai, amit a műsor közepét félbehagyó két birodalmi rohamosztagos sem tud megállítani, de rajtuk kívül egyébként az A38 legénysége sem. Mint valami ügyességi flashes játék, ahogy valaki leugrik a színpadról, egy másik ponton már mászik fel másvalaki, és ha az egérrel nem tudod elég gyorsan lekattintani őket, akkor folyamatosan lesz ott valaki, aki se nem zenél, se nem rappel. Akkora nyíregyházi buli volt, hogy még a közönség is fellépett.

Többször elhangzik a "Fiúk, a G.O.D. minek a neve? - EZ EGY ÁLLAT NYÍREGYHÁZI HARDCORE RAPZENE!" kérdés-válasz, amivel kicsit "there ain't no such thing as HALFWAY CROOKS" hangulatot teremtenek, mintha a 8 mérföldben lennénk. A G.O.D. a Bobafett-féle lelátó ördögei - az ördög lelátója (grandstand of devils), a nyíregyházi stadion, igazi lokálpatriota buli kerekedik az estéből. Mi OdeenHD kollégával első sorban klipet forgatni mentünk a helyszínre, ültünk pár órát a teraszon, valamikor 1 után léptünk le, rengeteg vendégről derült ki, hogy az egész éjszakát a környéken töltik, és az első vonattal irány vissza Nyíregyre, mindegyikük elégedett, és azt mondja, hogy ezért megérte alutazni a hajóig, az estét szervező Fortymain Management belenyúlt a tirpákiai tematikába. A 2008-as Aludnifogtál albumról elhangzik a lényeg, és mi is bólogatunk hozzá.

OdeenHD még gyorsan összevágta a klipet, mert tegnap elhúzott Vietnamba (szerintem egy Ming Li nevű ötdolláros prostituálthoz tér vissza, szerinte filmet forgat), amit itt YouTube verzióban megnézhettek, HD minőségben pedig a B-oldal Vimeo csatornáján, már akinek bírja a gépe a HD-t. Eljutottunk a HC-től a HD-ig, ez már tényleg nem a 90-es évek. Ünnepeljetek meg Bobáékkal, hogy a világjárás közepette egy estére az A38-on össze tudtak jönni:

Disclaimer: a felvételen csocsózó rohamosztagosok láthatók, csak óvatosan!

KÉSZÍTSÜNK NEKTEK IS VIDEOKLIPET? Keresd a b-oldal.tv-t »

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr631987529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agagag 2010.05.10. 12:04:12

Király volt a buli! Éljen május 1!!!!

Tóth Lajos 2010.05.10. 12:58:14

további beszámoló a témában:http://www.rnr666.hu/6line/20100504/tirpák-póver

arabs 2010.05.10. 13:16:49

Sajna, nem voltam ott, de Bobakrome nagyon király, imádom a szövegeit, ha olyan a buli nyomom is! max respect DjArab

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása