Fábián Juli Jazz Riff: 5 nevezés, 7 helyezés!

Fábián Juli Jazz Riff: 5 nevezés, 7 helyezés!

2010.06.18. | Horváth Oszkár

A május 31-én zárult, londoni központú UK Songwriting Contest 2010 dalszerző versenyen a Fábián Juli Jazz Riff Honey&Chili albumáról nevezett 5 dal közül mindegyik döntőbe került a jazz/blues kategóriában, a Dad c. Sárik Péter-Fábián Juli darabot pedig a zsűri kiemelte. Érdekes még, hogy a jazz-zenekar dalai közül pop kategóriában(!) a Relax a döntőig, a What if a közédöntőig jutott.

Eredmények:

  • Dad (Sárik Péter-Fábián Juli) jazz/blues: a zsűri által kiemelt
  • Spring on Frank Square (Fábián Juli) jazz/blues: döntőbe jutott
  • Not so strange (Fábián Juli-Sárik Péter) jazz/blues: döntőbe jutott
  • Relax (Fábián Juli-Sárik Péter) jazz/blues és pop: döntőbe jutott
  • What if (Fábián Juli-Sárik Péter) jazz/blues és pop: döntőbe jutott illetve középdöntőig jutott.

A jelenlegi sikert megelőzte már több nemzetközi elismerés. Sárik Péter a New York-i International Songwriting Competition helyezéseit nyerte el az utóbbi években, Fábián Juli pedig a Jazz Voice Competition of Montreux verseny döntőse volt 2008-ban és 2009-ben.
A zenekar kiemelkedő teljesítménye a közreműködő muzsikusok érdeme is: Fodó, ütősök, Papesch Péter, basszusgitár, Csejtey Ákos, szaxofonok, fuvola.

Forrás:
Fábián Juli @ Reverbnation

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr572084869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása