VOLT fesztivál mehetnék...

VOLT fesztivál mehetnék...

Tegnap belenéztem pár 2010-es Glastonbury-felvételbe és egyfelől eldöntöttem, hogy jövőre oda el kell jutnom, másfelől óriási mehetnékem lett a VOLT fesztiválra. Sajnos, csak holnap indítjuk be a rakétákat, egész pontosan fél 2-kor indul nosferato járgánya, barátainkkal a fedélzeten. 4 körül már módosítani szeretném saját és mások tudatát. A telefonomba elmentettem sablonként a "Keverőpult. Jobb oldal." üzenetet, érzem, lesz pár "Hol vagy?" kérdés. Ott leszek.

Addig is basszunk oda a Soulfly zenéjével, akik szombaton 19.00-kor lépnek fel a Nagyszínpadon. Mondom: "Keverőpult. Jobb oldal."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr192122801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chino 2010.07.04. 19:15:40

iszonyatosan nagyon jó volttttttttt

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása