Megint nullánál is kevesebb

Megint nullánál is kevesebb

Egyik kedvenc írom, Breat Easton Ellis nemrég jelentette meg új könyvét, ami történetesen első regényének a Nullánál is kevesebb című műnek a folytatása. Emlékeim szerint a könyv filmes feldogozása sem volt sokkal több a nullánál, és ez így van a fiatal Robert Downey Jr. szereplése ellenére is.

Az Imperial Bedrooms című "folytatás" 25 évvel később tér vissza a regény szereplőihez és ahhoz a nárcisztikus világhoz, amiről az író majd minden könyve szól. A könyv magyar verziójáról egyelőre nincs hír, de addig ajánlom figyelmetekbe a Könyves blog írását, valamint a lenti trailert. Ha ez sem elég, akkor kérdezzétek a zenéről Patrick Batemant.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr942118640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildbird#69 2010.07.09. 13:53:05

Nem egészen nevezném folytatásnak a könyvet, csak ráépül, mert a főszereplő ugyanaz. Mnt az American Psycho - Hold Park párosnál.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.09. 14:56:26

Imádom. Viszont a Glamorama kiakasztott, mert nem bírtam a végére gombot varrni.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása