Új Barabás Lőrinc Eklektric klip

Új Barabás Lőrinc Eklektric klip

Na! Itt az új BLE klip, méghozzá a Strange Night című dalhoz! A klip a "sétálás" motívumra épül, mely újabb lökés, hogy megírjam a TOP5 sétálós klip EVÖR cikket. (Springsteen, Massive Attack, Cramberries és a többiek...)

Addig is kövessétek a fülhallgatós Senát! (Vagy nézzétek meg a BLE másik klipjét az albumról, amit a B-oldal.tv rakott össze...)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr832159490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2010.07.19. 09:28:11

Hehehe, még sosem elsőztem, most sem fogok, illetve de, csak másképp.
Szóval már a múlt héten kiszúrtam ez a klippet, közzé is kellett, hogy tegyem (kskozlony.blog.hu/2010/07/14/nyarzeneszerelem ),azóta is permanensen üldögél ez a szám a playlistemen.:)

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.07.20. 23:49:27

Hű de k. jó zene ez!!!
A top5 sétálósból meg ki ne felejtsd a Bittersweet Symphonyt. Esetleg Eagle Eye Cherryt :-)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása