Képi bizonyíték a Waters-Gilmour fellépésről

Képi bizonyíték a Waters-Gilmour fellépésről

A hírek és képek, majd a Roger Waters Facebook oldalon megjelenő 2 perces ízelítő után végre itt egy teljes videó a júliusi Waters-Gilmour összeborulásról! A 27 perces felvételt Gilmour felesége készítette, minősége nem annyira jó (kit érdekel?), de tovább hergeli az amúgy is több közös fellépésben reménykedő Pink Floyd rajongótábort. Főleg azután, hogy az egyes fórumokon megjelentek a pletykák, miszerint Gilmour a 2010-2011-es The Wall turné egyes állomásain feltűnhet...

Hol ne tűnne fel, ha nem a turné utolsó koncertjén, nem igaz? Az pedig Budapesten lesz, khm-khm-khm...

Hoping Foundation benefit performance from Hoping Foundation on Vimeo.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr472221255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.08.19. 09:44:54

A gesztusok alapján ezek kibékültek. A live eighten még csak felmentek, letolták, oszt annyi.

harmincas 2010.08.19. 10:10:07

Biztosra veszem, hogy Gilmour a sok londoni koncert közül egyen vagy néhányon lép fel, nem pedig Budapesten. A hazájukat fogják ezzel megtisztelni, meg hát logisztikailag is kényelmesebb (utazás). Az ilyen "special guest"-eket nem szokták külföldre hurcolászni.

Bár én lennék a legboldogabb, ha mégis Budapesten lépne fel Gilmour - ott leszek a legVIP-ebb páholyban, bármennyibe kerül is.

James Pond 2010.08.19. 10:23:34

Mi az a "live eigh" ? Talán Live Aid.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása