Random HIP :)

Random HIP :)

2010.10.28. | Horváth Oszkár

Gyerekek ez óriási!! Megőrülök: kedden (2010. november 2-án) a Random Trip featuringje:

  • Said (Akkezdet Phiai)
  • Eckü (Hősök)
  • Sabák Peti

Azért ez milyen? Volt már KRSA, volt Busa Pista, a múltkor MC Columbo is nagyon jó volt, de nálam magyar nyelven a minőségi Hip-Hop az pont a fenti vonalat jelenti. És ehhez a szokásos improvizatív zenekari összeállítás csatlakozik, kedden, 22:00-től nagyjából 1:00-ig az Instantban.

Az esemény Facebook oldala szerint: "egy régi adóságunknak teszünk eleget, és hosszú idő után újból a hip-hop és a freestyle kerül egy picit jobban a reflektorfény kellős közepibe!
Mind2 mc vendégünk bandái a lehető legjobb ajánló levélnek számítanak ehhez az estéhez, Sabák Petit meg nem igazán kell senkinek sem bemutatni, az utóbbi időben a Sena and the Forward Ever Band sarokköve, Premecz 'Kéknyúl' Mátyiő pedig a koronát fogja ráhelyezni csodás ritmusszekciónk buksijára!"

You know "OTT LESZEK" gomb megnyomása?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr182403178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása