BRÉKING: Új Jacko dal

BRÉKING: Új Jacko dal

2010.11.08. | Horváth Oszkár

BRÉKING: Jon ALi 5 órával ezelőtt töltötte fel SoundCloud accountjára az alábbi új Michael Jackson dalt, amit a 2010 decemerében megjelenő album első single megjelenéseként ígértek. A SoundCloudról írtunk, az iránti lelkesedésből ugyan miért ne osszuk meg - amúgy csak a blogger accountján 4000-en hallgatták meg a számot 5 óra alatt.

Nekem kicsit felesleges ez a kiadvány. Zeneileg a dobok és a vokálok a 90-es évek végi Jackot idézik. De csak idézik.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr972433191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.11.08. 14:52:45

Az alapja valamikor a Dangerous környékén készülhetett. Sajnos néhány vonós és rézfúvós résszel nem tudok mit kezdeni, és nagyon olyan a hangzása, hogy mindenáron a mai divatnak megfelelővé akarták hangszerelni az alapokat. Amúgy egy klasszikus B oldali szám lenne szerintem.

a kertész tömlővel 2010.11.08. 16:16:27

levették,,bár meghallgatam2x ,,másik soundcloud linken még kint van!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása