Péterfy Bori - Babaturné

Péterfy Bori - Babaturné

Az már nem titok, hogy Bori babát vár, melynek köszönhetően a zenekar ideiglenes búcsúturnét szervezett. A januári-februári fellépéséket egy közel 1 éves szünet követ majd, így az alábbi időpontokat jól meg kell becsülnie a rajongóknak.

A Babaturné helyszínei:

01.15 Zalaegerszeg, Keresztury Dezső ÁMK
01.28 A38, ülős 2B-búcsúkoncert
01.29 A38, aprítós búcsúkoncert
02.04 Gödöllő, Trafó Club
02.18 Székesfehérvár, Fezen Klub
02.19 Tatabánya, Roxxymusic Café
02.25 Győr, Under The Bridge
02.26 Miskolc, Avasi Gimnázium színházterme

Mivel Bori új dalát (Oroszlán a hóban) a búcsúturnén egyedül az A38-on megrendezett ülős koncerten lehet majd hallani, így azt most szépen ide beillesztem.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr432584305

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Ipari zajok Pet Shop Boys-a" - interjú Hajós-Dévényi Kristóffal 2011.01.15. 12:57:19

Pár hete meghívást kaptam a Facebook-on egy új zenekartól, mely The Gomb névre hallgat. Nézegettem az akkor még szinte üres adatlapot, és magam mellett csak egy embert láttam aki lájkolta az oldalt, méghozzá Hajós-Dévényi Kristófot. Gyanús lett a dolog...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása