FEZEN-re jön a Dream Theater

FEZEN-re jön a Dream Theater

A Dream Theater saját honlapján jelentette be: augusztus 4. FEZEN, Hungary.

Menjek? Ne menjek? Mike Portnoy ugyebár nem jön. Új lemez viszont készül. Turné lesz. Ezek a tények. Messze van még. Eleve a FEZEN nem szeptemberben szokott lenni?! Nem mintha ez döntene. Nézzük meg azt az új albumot, ezt mondom bölcsen.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr732780074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.03.29. 13:23:37

Nézzük meg az új albumot. Meg Mike Manginit (tipp). :)

fortysixandtwo 2011.04.02. 09:22:09

Mindenképpen várjuk meg az új albumot! Van egy olyan tippem nem lesz az olyan rossz még a fej nélkül se. Egyébként az új dobos Bobby Jarzombek.

fortysixandtwo 2011.04.02. 09:24:19

ettől függetlenül Portnoy az igazi

2011.04.04. 00:41:25

@fortysixandtwo: ha megkérlek, valamivel alátámasztod az állítottakat?

fortysixandtwo 2011.04.04. 16:30:49

nem tudom alátámasztani egyszerűen ő fér leginkább bele... ettől függetlenül még akárki lehet, de szerintem Jarzombek lesz.

2011.04.04. 19:12:15

@fortysixandtwo: nos, azért ilyen esetben ezt tényként beállítani azért egy picit bevállalós. :)
Egyébként érdemes megnézni a két úr elfoglaltságait. Bobbynál azt látom, hogy akad bőven dolga az elkövetkezendő hónapokra, Manginiről meg azt tudjuk, hogy lemondta az óráig a Berklee-n, illetve a weboldalának lényegi része is le van szedve, és elmondása szerint "megújulás előtt áll". A technikai tudást és a kreativitást tekintve pedig mind Mangini, mind Jarzombek dobos szörnyetegek.
Annak ellenére, hogy nagyon rég óta nagyon szeretem MP-t, azt kell hogy mondjam, hogy az utolsó 1-2 DT lemezen továbbra is világszínvonalon, de az eddigi kreatív tevékenységéhez képest egy kicsit sótlanul dobolt. A napokban újrahallgattam a lemezeket, és megerősödött bennem a fenti állítás.
Lehet itt még egyébként egy-két dolog a háttérben. Mike döntött úgy, hogy "pihenne", a többiek pedig a ~25 éves közös munka ellenére sem nagyon siratják (LaBrie meg pláne nem :D).

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása