Airplane! kimaradt jelenetek

Airplane! kimaradt jelenetek

2011.04.14. | Horváth Oszkár

Bár a film 1980-as, a videókorszak hajnala későbbre tehető, így csupán kb. 25 éve nézzük ezt a filmet, FOLYAMATOSAN. Szerintem még 2 éve is találtam benne új poént. Az egyik barátom 14 milliószor tekerte vissza, amikor a repülő motorháztetőről lezuhan az olajszintet ellenőrző fickó. Leslie Nielsen tavaly november 29-én parkolta le a kukákat a Mennyország bejáratánál, remélem, a halhatatlanságát kezdi bizonyítani, hogy ezt a filmet még mindig bármikor elő lehet venni.

Tegnap a YouTube-on teljesen véletlenül találtam kimaradt jeleneteket. Ezekből kiderül, hogy a két kávézgató jólfésült kisklambót párhuzamnak szánták a Ted és Elaine közötti viszonyra :)) Annyi idő alatt, amíg végül a filmben voltak, észre sem lehetett venni a hasonló vonásokat. Az is világosabb, miért néz annyira furcsán a kis Joey, aki nem látott még fűben nyuszit, Roger Murdockra (Kareem Abdul-Jabbar). És a klip végén az érthetetlen pohárdobálással egymás fölé kerekedős jelenet... :D Rex Kramert akarom!

I'm a lobbyist :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr702822404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása