Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Filmek, amiket ajánlok 6.

Filmek, amiket ajánlok 6.

5*5 film ajánlása után jöjjön a hatodik adag, addig sem tévét néztek. Viszont egyre inkább rájöttem, nem könnyű 3-4 soros filmajánlókat írni.

Sade márki játékai (Quills), 2000

Geoffrey Rush beszarás nagyot alakít ebben a filmben, mely egyszerre vicces és egyszerre groteszk, hiszen Sade márkiről, pornográf irományairól és elmegyógyintézetben eltöltött éveiről szól. Royer-Collard doktor (Michael Caine) kapja feladatul, hogy hallgattassa el a márkit... Nyilván sok esélye van neki.

Az ágyban (En la cama), 2005

Egy buli, két idegen, sok menet, sok beszélgetés. 2 fős chilei kamaradráma az egy éjszakás kalandról. (Ha barátnővel nézed, veszélyes kérdéseket fog feltenni neked!)

A rém (Monster), 2003

A megtörtént eseményeket feldolgozó film Aileen Wuornos, az USA első női sorozatgyilkosának történetét mutatja be. Juj, de nyomasztó ebben a filmben Charlize Theron, minden egyes mondata, gesztusa zavaró, részben persze az elmaszkírozásnak köszönhetően. Félek tőle.

A szex és Lucia (Lucía y el sexo), 2001

Lucia, a nem kicsit szemrevaló pincérnő nem kicsit túlfűtött kapcsolata barátja elvesztése után véget ér. Menedéket egy Földközi-tengeri szigeten talál, mely a srác kedvenc szigete volt. Nagy szavakat akarok használni, mert ez egy PÁRATLANUL szép művészfilm és nem csak akkor, mikor Paz Vega (és meztelen teste) látható a képernyőn.

Az út (The Road), 2009

Akkor, hogy a nyomasztó hangulat kicsit egyensúlyba kerüljön a túlfűtöttséggel szemben, a végére egy utópisztikus történetet ajánlok, melyben a világot (a filmben ezt természetesen Amerika testesíti meg) elpusztította egy villanás, kitört az éhezés, a civilizációt egy kacatokkal teli bevásárlókocsi testesíti meg. Egy férfi és egy kisfiú e sivár világban útnak indul, hogy elérjék az óceánt. Az egyik legnyomasztóbb film EVÖR, nagyon kevés színből dolgozik, depressziót jobban tűrőknek ajánlom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr602904993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása