The Carbonfools - Jég dupla whiskyvel @ MR2 Akusztik

The Carbonfools - Jég dupla whiskyvel @ MR2 Akusztik

Ma este a Gödörben The Carbonfools koncert lesz, állítólag meglepetéssel, hiszen a koncert előtt pár perccel lesz Koós Árpád BABEL című animációs filmjének premierje, amit először a Gödör közönsége láthat.

A kapcsolat a kettő között nyilván a zene, hiszen a kisfilmben a The Carbonfools friss dala, a Hippie Song szólal meg… De nem most, hiszen én a csapat MR2 Akusztikban előadott, pontosabban újraértelmezett Charlie-dalát dobom be a közösbe. Óriási. Jég. Whisky. Jég.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr282938290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.05.29. 13:41:40

Kár, hogy Tibitititusz dorombjátéka nem hallatszik...:)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása