Chip Chip Chokas klip

Chip Chip Chokas klip

2011.06.16. | Horváth Oszkár

Ez a formáció így elég erős: Vécsi Tibor (Korai Öröm), Még5 és Titusz (Belga). Vizuálisan is. Kék-zöld-lila, képhiba, tigris- és halálfej (aka Skeleton/HeMan) álarc, eszkimólány, luxuscicik. És a "lamborDZSini" kifejezésért külön hálás vagyok, hiszen a lassan 30 évvel ezelőtti medzsózások óta nem mondtuk így. A homestudio nagyon korrekt, kicsit nagyobb rendetlenség van, mint Norman Cook irodájában.

A horgászatban és kapcsolódó, nevüket sem szeretném tudni ágazatokban kevésbé jártas érdeklődők kedvéért: a paptetű alias vágódurbincs (Durbint sógor?), egy HAL. Ott látható. Nem egy Pompeius serege, elvileg zsebpecával is rá lehet menni. Etimológiailag azonban megérne még fél órát.

Aztán megjön Még5 kötöttsapkás részeges kar(ate)mesternek öltözve, letol egy szokásosat, amire beijesztenek egy autotune-nal, hogy azért az is kapjon valamit, utána Super Marioból egy kis bónuszpálya zenei aláfestés, és vége. Majdnem olyan furcsa, mint amikor a Csengetett M'lordban Jerry verseket olvas fel gramofontölcsérbe. Ha ezt Soerii és Poolek meglátják, szét fogja baszni őket az ideg.

Egy-egy kifejezéseket szeretnék hallani kommentben, úgy mint "egy szappanbuborékot fújó pantomimes hiányzik belőle", "hol a törpe", "kevés a vér", "én puszta kézzel is mentem már paptetűre", "felállt". Egy biztos, ha azt álmodnám, amit a klipen látni, a pszichológusom sírva könyörögne, hogy tépjem szét a diplomáját!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr512985440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter Bócsi 2011.06.16. 09:02:31

Beteg:)
Legjobb a lassulós rész középtájt.

A paptetűnél nem sok genyább élőlény létezik. Betiltanám.

CernaGeza 2011.06.21. 07:41:50

Az év száma ez, nem vitás.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása