Zechs Marquise - Jön!

Zechs Marquise - Jön!

2011.08.26. | Rálf atya

Augusztus 27-én nem csak egyszerűen szombat lesz, de ezen a napon jelenik meg a Zechs Marquise új lemeze, a Getting Paid.

Hogy ez így nem mond semmit? Teljesen jogos. Nem nyomja őket a Neo FM, sőt szerintem semmilyen rádióban nem lehet őket hallani, de még a Youtube se roskad össze a sok találattól.

Aki egy picit is érdeklődik, mert mondjuk eddig sok szart nem ajánlottunk, az nyugodtan hallgassa meg a lenti ízelítőt. Ha ez kis segítség, a lemez producere a The Mars Volta führer Omar Rodriguez-Lopez volt, illetve 3 tesója is szerepel a zenekarban. Tuti adott nekik vagy 15% kedvezményt a listaárból...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr513177071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása