Freddie 65 lenne

Freddie 65 lenne

Minden idők legnagyobb frontembere és egyik legnagyobb zenei géniusza ma 65 éves lenne. Állítólag az előbb levágott mikrofonnal látták valahol pezsgőt locsolni.

A Google így ünnepli őt:

... vagy nézd végig munkaidőben a Wembley '86 koncertet...

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr373203388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2011.09.05. 09:54:41

"... vagy nézd végig munkaidőben a Wembley '86 koncertet..." :-)

Alkibiadész [alkibiadesz.blog.hu] 2011.09.05. 11:46:13

Hattalmas resspekt, nagyon nagy király volt.

Leadfoot 2011.09.05. 12:46:11

Az egyik kollégának vannak igényes hangfalai az irodájában, és a jó zenét is szereti... azt hiszem, átnézek hozzá. :-)

Styxx 2011.09.07. 11:14:42

@rettentó:
:-)
Álommunkahely, ahol ilyesmivel "kínoznak":-)

Off: Kb 15-20 éves volt egy magyarországi pedofilbotrány. Kiskorúakról VHS-szexfelvételek. Pedóéknak elkobozták az összes VHS kazettáit, kb 100-200-at, amiből 95% nem pedó tartalom volt. Rambo filmek, stb. Az esetről rádióriport készült. Két zsaru azt a feladatot kapta, hogy nézzék végig munkaidőben az összes kazit, hátha van rajta gyermekpornó. B+, a pofám leszakadt, amikor előadták, hogy nekik milyen szar, mert a sok-sok filmet végig kell nézni. Ja, mintha nem lehetett volna tekeréssel kétszer olyan gyorsan átpörgetni, csak akkor ugye oda az élmény.

On:
Freddie nagyságát szerintem mi sem jelzi jobban, hogy vele kapcsolatban még sehol sem olvastam mocskolódó kommentet, pedig ugye nem is nagyon volt fehér ember és a jányokat sem komálta annyira.
Ha valakinek a teljesítménye ennyire átlag fölötti, akkor senki sem kóstolgatja.

rettentó 2011.09.07. 13:07:56

"Freddie nagyságát szerintem mi sem jelzi jobban, hogy vele kapcsolatban még sehol sem olvastam mocskolódó kommentet" Igen, ez nagyon érdekes. Szerintem vannak zenekarok, amiket az ember akkor sem fikáz, ha nem rajongójuk. ABBA, Beatles, Queen - ezeket mindenki el tudja hallgatni, bármilyen rockzenét szeressen, talán csak a legextrémebb metalrajongók nem, de ott is van kivétel.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása