Hét dala: Richie Kotzen - 24 Hours

Hét dala: Richie Kotzen - 24 Hours

2011.09.15. | Péter Bócsi

Miért pont ez? Kedvenc Richie-nk hamarosan új albummal jelentkezik, egész pontosan november 11-ére van kiírva legújabb gyermekével, ennek pedig tessék örülni!

A csávó ujjai továbbra is lazábbak, mint a térdem keresztszalag szakadás után, a tempó és a dallamérzék is elképesztő, mint mindig. Bár forradalmi újításokra valószínűleg nem kell számítanunk, annyi azért mégis van, hogy hősünk leszokott a pengetőről, s most egy megőrült Mark Knopfler-ként szólózik (a felvételen 2:20 körül indít). Mi jöhet még ezután, tehetjük fel joggal a kérdést! Legközelebb talán megszabadul néhány húrtól, vagy lábbal fog gitározni, bármi előfordulhat.

A videó a címadó dalhoz készült s kicsit énközpontúra sikerült, de azért nagyon faszintos. Hogy fehér Porschéból kiszállva utcazenésznek mutatni néhány trükköt az most vagány vagy köcsögség, nem tudom, ezt már döntsétek el ti magatok!

24 Hours

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr583225421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2011.09.15. 18:23:58

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!

Ténytár -on, meg még egy csomó más blogon cenzura van.

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása