Utcai dobosok és a diszperzites vödör

Utcai dobosok és a diszperzites vödör

2011.10.07. | Horváth Oszkár

Az utcai dobosokkal kapcsolatban az a legnagyobb rejtély számomra, hogy az ilyen emberek REGGEL hogy a túróban viszik oda a 17 diszperzites vödröt? Még ha egymásba is tolják, akkor is legalább kétfordulós. Van roadjuk? Az hol van ilyenkor? 8:30-ra kipakol és 9:00-re bemegy melózni? Az biztos, hogy van teszkós bevásárlókocsija, az alapkellék, de még így sem értem.

Vagy a sok vödör ottmarad éjszakára és őrzi valaki. Asszem amúgy jön ki a vödör elektromos változatban, hogy otthon is tudjon gyakorolni.

Aki pedig még további utcai dobos megnézésre vágyik, annak ajánlom szeretettem a koppányhajú Tony Iommi-t.

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr93256588

venszivar 2011.10.07. 19:29:26

ezt a niggert a VIII- kerbe, most ünnepelnék v. megbüntetnék v. fellógatnák?! Szerintem legyen így sorba! csak munkára NE kényszeritsék! az ilyen abba belehalna !!! persze azt se tudja mi az...

Bergeroth 2011.10.07. 19:43:27

Az első 2 kommentelő, hűen tükrözi a tipikus balkáni bunkók gondolkodásmódját. És sajnos ennél van még lejjebb, sokkal, sokkal lejjebb.

Johnfive 2011.10.07. 19:59:22

Van üzleti terve a fickónak, hehe.

Bergeroth 2011.10.08. 11:42:19

@venszivar:
Én jóval feletted állok, ha nem tűnt volna fel, és nem viselkedek úgy, mint egy szaros 10 éves aki élete első internetezős napján keres egy posztot és jól megmondja a frankót. Majd ha szóvá teszik neki, hogy mekkora bunkó, akkor személyeskedni kezd. Magadra ismersz? Az már haladás ha igen, viszont ha nem, akkor neked nem itt, hanem egyelőre az oviban lenne a helyed. "venszivar", az, lehet, hogy tényleg idős vagy, de ez sajnos nagyon nem jön át, tippre azt mondom, nem lehetsz több 17-nél.

venszivar 2011.10.08. 12:10:00

@Bergeroth: NA te félkegyelmű, barom ! mikor te (többek közt rám is célozva) bunkónak neveztél az nem személyeskedés volt ?!
AKKOR KI KEZDTE A SZEMÉLYESKEDÉST ?!? te max. egy lajtorján állsz!
Mielőtt írsz, át kéne gondolnod....,de te csak tolod, hogy mekkora észlény vagy......TE ?! ki kezdte a SZEMÉLYESKEDÉST ? te paraszt, bunkó, subernyák. te szerelmes vagy magadba s bőven a béka segge alatt vagy ! belekötsz s lebunkózol másokat, te állat. én 10 évesen már rég nem voltam szaros, úgy kb. jó 9 éve....ja az,hogy te a gyagyás,még most is beszarsz, behugyozol harminc-negyven évesen, ez a te problémád, talán éppen ez miatt vagy frusztrált s azt hiszed, hogy mások felett állsz........No én 16 évesen olyat rúgnák a valagadba, hogy leszoknál a személyeskedésről, PLÁNE az ELKEZDÉSÉRŐL ! Utána olvastam ! te rohadék ! KÉTSZER IS BUNKÓZTÁL, te SZEMÉT, míg én egy köhintést SE ! de most bepótlom, mert én NEM MARADOK SENKI ADÓSA, annak, KIKEZD VELEM.
te rohadt, aljas, szemét, családodat bunkózd, te aljadék, még te REKLAMÁLSZ ?! hat hozzászólásból, kettőben te bunkóztál egyedül, te rohadék! most reklamálhatsz, most itt először személyeskedek, de, hogy te " egy személy " lennél...?! egy szemét, AZ IGEN !!! :))) :DDD most reklamálj, a pszichológusodnál, te félkegyelmű ! kötekedő aljadék. :DDD szép napot.

Bergeroth 2011.10.08. 12:20:24

@venszivar:
"ezt a niggert a VIII- kerbe, most ünnepelnék v. megbüntetnék v. fellógatnák?! Szerintem legyen így sorba! csak munkára NE kényszeritsék! az ilyen abba belehalna !!! persze azt se tudja mi az... "

Erre emlékszel még? Na, erre írtam, hogy mekkora egy balkáni bunkó vagy. Ami, szemmel láthatólag, tény. Erre neked az fáj, hogy valaki megmondta neked az igazságot? Tükröd van-e otthon?

totyizselé 2011.10.08. 13:08:32

@Bergeroth: don't feed the troll! :)
Tony jobban nyomja, ezt másfél percig bírtam nézni. mondjátok el, ha után iszonyat fasza! :)

venszivar 2011.10.08. 13:12:38

@Bergeroth: ÉN ezt tudom! de te a nigger apja vagy ? JA az ügyvédje ! IGAZ, az már egy apánál is ""nagyobb rangú"" :DDDD Sokkal fontosabb ! Az még a drogos, alkeszt is "kimossa" a sittből!
Majd ha a niggernek nem tetszik, akkor ír v. pofán vág, ha megy neki..
Az első hozzászólásomba EGYETLEN TRÁGÁR szó SEM "HANGZOTT" EL!!! Úgy, hogy anyádat kúrogasd, ha hős megmentő akarsz lenni, akkor gyere erre, "mifelénk", a cigány sorra......
DE te MIT UGATSZ, BUNKÓZOL ?! te igazán nem érted, te barom ?!
te KEZDTED a személyeskedést !!! Ez a rühes nigger,remélem több ezer,talán 11 111 km-re, cigánykodik , maradjon is OTT! vele szembe, nehéz lenne személyeskedni.......!
te nem normális, félkegyelmű. Azért ez már személyeskedés, ez már az! :DDD:))) CSAK, hogy ÉREZD, hogy mi AZ. TUDNI úgy SE TUDOD. :DDD jó pap is holtig tanul, hát még egy bolond.......:))):D

Bergeroth 2011.10.08. 13:39:09

@totyizselé:
Igazad van, hülyékkel nem foglalkozunk.
Pl. az én cégemnél ilyen stílusban adná elő magát, az biztos, hogy fél percen belül páros lábbal lenne kirúgva, de az is lehet, hogy az ablakon keresztül.

venszivar 2011.10.08. 14:10:51

@Bergeroth: DDDDD MÁR BEBIZONYOSODOTT, hogy te kezdted a primitívséget, mert az vagy, ja, hogy emberedre találtál.......
A te cégednél......:DDD :)
Vedd oda fel a fekete pákát, az olyan férgek valók hozzád ! szopd le a faszukat IS !
Na, MÁR TETTLEGESSÉGGEL FENYEGETŐZÖL !?! KI a BUNKÓ te büdös PARASZT! .........
A ribanc anyádnak ugass! azt,meg a csürhédet baszd ki a CSUKOTT ablakon, meg min. a 9. em.-ről, talán akkor megdöglenének.

Ne légy feszült ! ez csak vicc.....,de NAGYON KOMOLYAN VICCELEK veled.mert te egy félkegyelmű, barom vagy s MEGÉRDEMLED ! :):D:):D:):D gyere! felveszlek a cégemhez, udvart söprögetni, no meg kéne egy udvari bolond is........: DDD Ha a söprögetés nem megy, akkor még mondhatsz ilyen "jókat" . a két kutya talán beenged az egyik kenelbe !, talán. :))):DDD

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2011.10.08. 14:37:26

Ok nincs több komment. Ez nem óvoda.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása