Jacko a Queen backstage-ben

Jacko a Queen backstage-ben

Azt már minden újszülött tudja, hogy Michael Jackson a 80-as évek elején párszor lődörgött a Queen öltözőjében, Freddie-vel stúdiózgattak is ezekben az időkben, sőt, Mikéle nagyon kedvelte az Another one bites the dust-ot, de az alábbi videó az első, ami ezt a zenei turbékolást közelről megerősíti.

Ha mindenki túlteszi magát a színpad felé sétáló überlaza Freddie-n, akkor 0:49-nél hátulról már látni a hupilila öltönyös, fiatal Jacko-t, aki pacsizik egyet valakivel, majd siet megnézni a nagyok egyik utolsó (egyes információk szerint legutolsó) amerikai koncertjét. (Az biztos, hogy 1982-ben, a Hot Space turnén járunk, a Queen ezután már nem tért vissza az USA-ba.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr983308087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása