Végre fent van a kedvenc számom YouTube-on

Végre fent van a kedvenc számom YouTube-on

2011.11.09. | Horváth Oszkár

Ünnep... vannak vele gondok, lehetett volna szabályosabb, konvencionálisabb a dob, de így is, aki erre nem tud legalább egyszer elaludni, és ellazulni, az nem ember. Nem tévesztendő össze a világ legjobb számával, arról tegnap posztolt Bandi, és 40 évvel ezelőtti :) Ez csak simán nekem tetszik.

Tehát Guardner - Cubus. 2007-es album, csak 2-3 éve hallgatom, abszolút szívverésazonos. Nem az, amire berohansz egy koncerten vagy szórakozóhelyen, hogy "úúúú erre be kell menni", hanem pont az ellenkezője (nem, nem kirohansz, az Shakira! :))). Nem akarsz sehová menni, mert kíváncsi vagy, hová tart, vagy mi lesz veled a végéig, tényleg, elalszol-e, vagy csak elbóbiskolsz, vagy csak elfelejted a telefonszámodat, vagy hogy miért van a kezedben egy plüss angolna, és mit akartál vele 2 perccel ezelőtt csinálni.

Egyébként egy Marcus Schmahl nevű német úr van a dolog mögött, aki elég szomorú, hogy multimédiával és videófotográfiával is foglalkozik, mégsem pakolta tele a youtube-ot saját magával, igény pedig lett volna rá. Nektek van olyan zene, ami miatt a fejeteket fogjátok, hogy nincs fent a YouTube-on? És olyan, ami fent volt, csak lenémították? :)

Nyilván csak az értékeli, aki amúgy is akad a downtempora. Szeretném, ha meghallgatnátok, mert ez szerintem kurva jó.

Bár ciki a "lopkovicz", de nem titkolom, hogy valamikor tavaly ilyenkor megpróbáltam leutánozni azt a hangulatot, amit a Ready For Take Off lemez ad. Ez lett belőle (On This Earth):

Aztán idén januárban újra nekifutottam, kicsit visszavettem a tempóból, mert kurvára nem ugyanaz a zene, amit szeretek, meg amit össze is tudok rakni. Ez a második nekifutás (Wings Over Things):

Nagyon jó csávó ez a Márkusz, itt a májszpésze, és ha bárkit érdekel, akkor ezt az albumát kell megszerezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr743355551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása