One hit wonder prototípus: Mr Mister - Broken Wings

One hit wonder prototípus: Mr Mister - Broken Wings

Ha ez a banda nem lett volna, hiányozna most valakinek? Talán pont ez a definíciója a one hit wonder együtteseknek, melynek szerintem prototípusa a Mr Mister együttes. Az a fajta együttes, melynek nincs kedved mélyebben utánanézni, nem érdekel a teljes életművük, tökéletesen elég belőlük egy szám, melynek előadójára természetesen nem emlékszel.

Na, ez a Mr Mister és a Broken Wings. Mikor legközelebb hallod, ismerős lesz, de úgyse fogsz emlékezni az előadóra.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr983265666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabi megmondja a tutit... 2011.12.12. 21:48:46

Figyelmetekbe ajánlom a Mr. Mister "Kyrie" című dalát, amely vezette az amerikai kislemezlistát, valamint a "Healing Waters"-t, amiért Grammyre is jelölték őket. Ez persze csak azt mutatja, hogy az ilyen "One Hit Wonder" címkézés attól is függ, hogy a Nagy Víz melyik partján ragasztják rá az illető előadóra. Egyszer NY-ban láttam egy One Hit Wonder Show-t, az egyik zenei csatornán, amelyben Falco is szerepelt. WTF? - kiáltottam föl.

MacPhisto 2011.12.25. 11:19:22

Vice City hangulat odabasz

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása