Nyerj jegyet a szombati Brains koncertre!

Nyerj jegyet a szombati Brains koncertre!

Szombat este pályafutása legnagyobb önálló koncertjét adja a Brains a Dürlin Budapest színpadán. Aki nem ismerné őket, annak szerintem elég annyit mondanom, hogy a zenekart óriási stíluskavalkád jellemzi, hiszen a banda vegyíti a drum 'n' bass, a hip-hop, a dubstep és a rock elemeit, miközben az óriási táncos megőrülés garantált, mondhatnám jár a belépőhöz. Ahhoz a belépőhöz is, melyet itt a B-oldalon tudsz megnyerni!

A fellépésen elhangzik majd a csapat tavaly megjelent Refresh the Style című lemezének pár dala, kiegészülve a régebbi dalokkal, melyeket az együttes sikerrel turnéztatott több hazai fesztiválon is. A Brains vendége ezen az estén MC Zeek lesz, akit külön kiemelnék, hiszen egyedi stílusát kishazánkban senki nem múlja felül. A  koncert előtt és után pedig JumoDaddy és Wondawulf lesz a DJ pult mögött.

NADE! Mit kell tenned, hogy tiéd legyen a 4 páros jegyből egy pár? Jól válaszolni az alábbi kérdésre: mely formációból lehet ismerni MC Zeek-t? Elég egyet mondani és péntek délig elküldeni a választ és a játékos nevét az overdrive@b-oldal.hu emailcímre.

UPDATE! Mind a 4 páros belépő gazdára talált! Köszönjük a részvételt!

A fellépők sorrendje:

21:00 - 23:00 JumoDaddy
23:00 - 00:30 BRAINS
00:30 - Csodafarkas

 Ha tetszik a cikk, csatlakozz a B-oldal Facebook csoportjához!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr824293753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása