DJ Bootsie Acoustic Big Band a MÜPÁ-ban

DJ Bootsie Acoustic Big Band a MÜPÁ-ban

Nyilvánvaló, hogy a fesztiválszezon alatt ilyen-olyan összetételben össze lehet majd futni DJ Bootsie-val és zenekarával, de ami szerdán este a MüPá-ban történni fog, az egyszeri és megismételhetetlen lesz, hiszen a DJ Bootsie Quartet "alapbanda" plusz zenészekkel kiegészülve adja elő a nóták külön ezen estére hangszerelt változatait.

A koncerten közreműködik: DJ Bootsie – scratch, Farkas Zoltán – cselló, Kerek István – hegedű, Kiss Árpád – trombita, Kovács Gergely – gitár, Lázár Tibor – dob, Póta György – bőgő, Rózsa István – tuba, Vázsonyi János – szaxofon, furulya, Somogyi Kristóf (Kemuri) – visual

Jegyeket a MüPa honlapján tudsz venni, a piros székek már foglaltak, az egyiken én ülök, remélem nem kényszerítesz rá, hogy majd elküldjelek onnan. (A kamion a miénk és el akarunk menni vele.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr574598712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása