TOP5 Sziget-emlék 2012-ből

TOP5 Sziget-emlék 2012-ből

sziget2012.jpgTavaly is összegeztünk, idén miért ne tegyük meg...?! A 20. Sziget óta eltelt 1 hét, a köhögés elmúlt, a lábfájdalom tompult, az emésztőrendszer helyreállt, lábon kihordtuk a fesztiváldepresszió okozta lelki fájdalmakat, ideje nosztalgiázni.

Végigolvasva a tavalyi gondolatmenetemet, inkább rövidebbre is fogom, hiszen sok újat a Szigetről általánosságban (jegyár, nyereségesség, fellépők, hangminőség) nem tudok már mondani és félek attól, csak ismételném magamat. Ami idei érzés, az az, hogy 23 óra után már nagyon kevés értékes szórakozási lehetőségre van mód, így a nap íve számomra többször megtört. Nyilván az "értékes szórakozás" szóösszetétel lehet eleve sántít, de én a bulihelyek minőségét nagyon gyengének találtam, pedig nem féltem a távolságoktól.

Hogy melyik volt a Sziget koncertje? Nyilván az, amelyikre épp nem értél oda, vagy épp máshol jártál. :) (A B-oldal Facebook oldalán a The Killers nyerte a szavazást, lehet vele vitatkozni.) Nehéz sorrendet állítani, inkább egy általános érzés maradt meg, és számomra talán az alábbi a koncertek emelhetőek ki a nagy összesből. Hát, kezdődhetne ez az egész újra, elölről...

1. The Roots koncert és azon belül is, mikor a banda rázendített a Sweet child o'mine-ra...


2. Kraak & Smaak az Arénában. Miért nem 23 óra után van az ilyen?

3. Elektro Guzzi az Arénában. Miért nem 23 óra után van az ilyen?

4. Electric Wire Hustle. "Kik ezek?" érzés és ott maradás... (teljes koncert itt, dobosra érdemes figyelni...)


5. The Killers koncertje, melyen magamat is meglepve szórakoztam jól...

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr954722128

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.21. 10:45:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása