TOP20 klip a stúdióból EVÖR

TOP20 klip a stúdióból EVÖR

studio.jpgBár manapság a klipeknek sokkal kevesebb szerepük van, mint anno, mikor még szájtátva néztük az MTV-t és VHS-re rögzítettük a dalokat, kis nosztalgiából mégis felemlegetném azt a klipklisét, mikor a zenekar, vagy az adott előadó lemezfelvételt imitál a stúdióban, vagy éppenséggel a tényleges lemezfelvétel alatt rögzített képi anyagból készít klipet egy adott dalhoz. Sokkal jobban szeretem ezt a klipklisét, mint a fiúbandák esőben táncolását, a szántóföldes klipeket, vagy a sétálva éneklést. Az alábbiakban összeszedtem 20 klipet, melyekben a zenekarok vagy eljátsszák, vagy ténylegesen megélik egy lemez, vagy egy dal felvételét.

TOP20 klip a stúdióból EVÖR:

1. Metallica – Nothing else matters
2. RHCP - Suck my kiss
3. The Who - Who are you?
4. Queen – One vision
5. Guns N' Roses - Patience
6. The Police - Every little thing she does is magic
7. Sting feat. Eric Claton - It's probably me
8. Aerosmith - What it takes
9. Beatles - Let it be
10. Stone Sour - Reborn
11. Bryan Adams – Please for give me
12. Green Day - Maria
13. John Lennon - Stand by me
14. Elton John - Kiki Dee - Don't go breakin my heart
15. Band Aid - Do they know it's Christmas
16. U2 - One
17. John Frusciante - Past recedes
18. East 17 - Stay another day
19. Bon Jovi - Born To Be My Baby
20. Mariah Carey feat. Boys II Men - One sweet day

A sok-sok impulzusért köszönet a B-oldal Facebook olvasóknak! Extra feltéttel pedig az alábbi klipet szolgálnám fel és nem a Poptarisznya Allstars Jelszó Love-ját...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr284846030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sákif za morro? 2012.10.14. 13:46:49

Ha semmitmondó cikkecske szerzőcskéje idehányta nekünk az ő szubjektív véleményét, akkor mit keresnek a címben a "top 20" és "evör" kifejezések?! Egyáltalán ki a szerző? A nevét miért nem írta oda? Legalább azt tudnánk, ki az a két lábon járó zenei lexikon, aki elsorolta nekünk melyik a legjobb 20 stúdiófelvétel! A színvonal kezdi elérni a Díványét.

potter 2012.10.14. 22:11:19

És a fenti komment írója miért nem írta le a nevét mellé? Ha a "top...evör" szókereten lovagolsz, akkor valószínűleg először jársz itt, és nem érted a jelentését, de úgy beszélsz a színvonalról, mintha évek óta olvasnád.

Sákif za morro? 2012.10.15. 10:24:26

@potter: Miért írtam volna?!

Pontosan értem a jelentését, ezért is "lovagolok" rajta. Ha nem "b-oldal közeli" kommentelő lennél, a szövegértelmezési képességeidet megkérdőjelezném. Így csak elfogultságot jelentek! ;-)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2012.10.15. 10:28:27

@Vérfürdő Bill: Ha a cikkecske kommentálója idehányta nekünk az ő szubjektív véleményét, akkor mit keres a kommentben a Dívány kifejezés?! Egyáltalán ki a kommentelő? A nevét miért nem írta oda? Legalább azt tudnánk, ki az a két lábon járó zenei lexikon, aki konkrétumok nélkül köpködi nekünk melyik a legjobb 20 stúdiófelvétel!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása