Zechs Marquise az A38 hajón

Zechs Marquise az A38 hajón

Ember legyen a talpán, aki a Rodriguez-Lopez testvérek zenei munkáinak és projektjeinek teljes ívét felsorolja, jó magam sem tudnám, viszont egy biztos: Marcel Rodriguez-Lopez és Marfred Rodriguez-Lopez bandája, a Zechs Marquise hétfőn este az A38 színpadán lép fel. Eredetileg a buli valamiért úgy volt meghirdetve, hogy csak 30 jegyet adnak el rá (már akkor megvolt az enyém), de aztán kibővült "normál" A38-as koncertre.

A banda zenéje stílusban - nem túl meglepő módon - nem áll távol a Mars Voltától: zajos, gerjedős, improvizatív rock-metálról van szó, pszichedelikus dallamfolyamokkal. Nem véletlen, hogy Omar, a leghíresebb tesó gyakran viszi a zenekart Mars Volta-turnékra is.

A zenekar előtt a Secret Chiefs 3 lép fel, mely hasonlóan érdekes fejlődéstörténettel bír. Kezdődött azzal, hogy Mike Pattonnak volt egy gimnáziumi zenekara (Mr. Bungle), melynek gitárosa, Trey Spruance, a csapat megszűnése után teljes egészében régóta pátyolgatott side projectjébe, a Secret Chiefs 3-be vetette magát. Az együttes aztán elkezdte külön életét, pár éve egyszer már fellépett az A38 hajón is, bulijuk most is eklektikusnak, kiszámíthatatlannak és változatosnak ígérkezik.Összefoglalva: hétfő este két zseniális, egyedülálló prog-jazz-rock-metál produkció várja az érdeklődőket az A38-ra. Hangos lesz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr504899586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása