JÁTÉK: Akarsz-e The Memorials jegyet nyerni?

JÁTÉK: Akarsz-e The Memorials jegyet nyerni?

Egy koncert eseményre és azon keresztül egy játékra (vagy fordítva?) szeretném felhívni a figyelmeteket. December 3-án a The Memorials zúz az Akváriumban, mely zenekar dobosa egy bizonyos Thomas Pridgen nevű csóka nem akárki ám, hiszen korábban a The Mars Volta nevű zenekarban zúzta a dobokat.

Ez a múltbeli pozíció azt gondolom kifejezetten érdekes Thomas barátunk önéletrajzában, ráadásul a csúcsmeló után ő úgy döntött, rockzenészi képességeit saját zenekarában is meg szeretné csillogtatni. E tényeknek köszönhetően a budapesti The Memorials-buli legalább annyira kötelező esemény, mint ahogy a pár héttel ezelőtti Zech Marquise koncert is az volt. Utóbbi erejét többen lebecsülték és nem jöttek el, most ugyanezek a személyek otthon sírdogálnak, hogy az a koncert kimaradt nekik.

A Soundkitchen csapata 1 jegyet biztosított számunkra a The Memorials koncertjére, melyet egy játék keretében most felajánlunk nektek. Az alábbi kérdésre először jól válaszoló játékos a nyertes!

KÉRDÉS: Írd meg egy olyan The Mars Volta album címét, melyen Thomas Pridgen hallható a doboknál!

A válaszokat az overdrive@b-oldal.hu email címre írjátok (határidő: november 30.)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr574930278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atika85 · http://funkyforum.hu 2012.11.28. 12:53:31

Arról ne feledkezzünk meg, hogy december 1-én meg Szegeden képnek fel :)

atika85 · http://funkyforum.hu 2012.12.02. 03:59:30

Nos. Konkrétan szétbaszta Thomas az agyamat! Ez az ember kurvabeteg! Lehet csak a hangosítás miatt, de annyira elől volt a dob, hogy néha már fizikai fájdalmat okozott (ez viszont kurvára nem zavart senkit, engem sem). Az énekes csaj imádni való, a többiek nem sok szerepet kaptak, a basszusnak és a gitárnak is volt egy-egy szólója, minden mást Pridgen vitt. Már a harmadik számnál szétcsaptak a közönség között, a Daydreamer vagy 10 percig el lett húzva, és ezután csak betegebb dolgok következtek. Srácok, ezt semmiképpen nem lehet kihagyni. Nem olyan mint a Zechs, ez teljesen máshogy beteg.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása