Volkova Sisters: Black Mountain live at KINO

Volkova Sisters: Black Mountain live at KINO

Berger Dalma munkásságáról levettem a kezem az Esclin Syndo otthagyása után, a Volkova Sisters-beli próbálkozása egyáltalán nem tetszett eddig. Eddig. A Black Mountain című dalhoz készült klip viszont nagyon megtetszett. Miközben ezekben a percekben is több 100.000 ember a Gangnam Style-t hallgatja, én megpróbálom eljuttatni a lenti low budget klipötletet a lehető legtöbb emberhez. Szegény jobb sorsra érdemes KINO mozi jól teljesít, ráadásul a dal is jó. Riszpekt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr754973565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dester 2012.12.19. 19:47:12

Meghallgattam, de még nem állt össze. 3 percig csak zajt hallottam, és akkor jöttem rá, hogy addig se zaj volt. Értsd, ahogy értem.

Hangszerileg is nagyon érdekes, végre kiderült, hogy nem csak Marilyn Manson tudja túltorzítani a gitárt. A csaj hangja annyira nem passzolt, hogy ennél tökéletesebben nem is passzolhatott volna, ettől a kontraszttól lett tele élettel, miközben egy esős ablakon kibámulva hallgatná az ember leginkább.

Az egész egy nagy paradoxon, ami sok kicsiből épül fel.

Köszi szépen, megérte.

aranyláz 2012.12.19. 20:54:35

Nagyon jó zenét csinálnak amúgy a Volkovával is, bár nekem az igazi szerelem mindig a Singas Project marad, de az Esclinben és ebben is megtalálom a saját világomat. Dalma éneklését meg mindegyikben imádom.
Az egyik leghaladóbb magyar zenész szerintem. Nem könnyű követni az átváltozásait, de izgalmas.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása