Ki Mit Zúz – tehetségkutató

Ki Mit Zúz – tehetségkutató

A B-oldal mindig támogatta a zenei tehetségkutatókat, most sincs ez másként, mikor legkedvesebb testvérblogunk felhívását last minute közvetítem felétek. A Hetedik Sornak ismét nagy riszpekt, hajrá zenekarok, jelentkezzetek gyorsan, mert a február 21. az már holnap van!

Na drágáim, most van az, ami még nem volt, a Hetedik Sor Közepe zsűriként/médiatámogatóként vesz részt a Ki Mit Zúz rockzenei tehetségkutatóban, ami a 1 like Rock és a Gödör klub közös rendezvénysorozata. Előbbi egy hetente jelentkező rockzenei műsor a Music Channel műsorán, utóbbi pedig ugye a jól ismert fővárosi szórakozóhely, ami egy ideje már új helyén, a Király utcában üzemel.

Következő a menet: a rockzenekaroknak a videoklipjüket kell nevezniük, majd a Gödörben kéthetente hármasával fel is lépnek. Egy zenekarra olyan 40 percnyi idő jut, ez alatt a közönség azért már valamilyen képet kap róla, mit és hogyan is nyomják. Ez fontos, mert nyilván a népnek szavaznia kell a Facebook-oldalán kirakott poll-on.

Küldd el jelentkezésed a klipetek YouTube-linkjével az 1likerock@1music.hu e-mail címre! A jelentkezés folyamatos, az első fordulóban a február 21-ig beérkezett bandákra lehet szavazni. Itt az első három már meg is kapta a fellépési lehetőséget a március 4-i első Gödör-bulin. Itt együtt megnézzük a három klipet, valamint a zenekarok koncertjét, hogy aztán fejest ugorjunk a második fordulóba és így tovább. Az egyes fordulókban legtöbb szavazatot gyűjtőket pedig visszavárjuk a döntőbe, ahol szakmai zsűri dönt a koncertlehetőségről, míg az összességben legnépszerűbb bandáé lesz a videoklip.

Időpontok: március 4, 18., április 1, 15, illetve a döntő: 29. (mind hétfő)

Nyeremények:

- koncertlehetőség a Gödörben, ill. annak egy nagyobb fesztiválján
- interjú, megjelenés a 1 like Rock c. műsorban és a Hetedik Sor Közepén
- videoklip a közönségszavazás győztesének ingyen, a többieknek féláron a Frisk Mediától (ők csinálták a most Valentin-napon debütált Carbonfools-klipet is)

De emellett a közönséget meg várjuk hörgőversenyre, ahol ismertebb dalokat karaoke-zunk metálosítva, aki elmondja nekünk kamerába, mi a véleménye a rendezvényről, ingyen csapolhat magának sört a pultban, illetve a zsírkrétás rajzversenyen a zenekarokat is megörökíthetitek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr465094989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása