Elhunyt Alvin Lee

Elhunyt Alvin Lee

A hatvanas-hetvenes évek népszerű zenekara, a Ten Years After alapítója 68 évesen korában tegnap, azaz március 6-án távozott az élők soraiból. A zenészt nem annyira ismerők számára kiemelném, hogy a gitáros egy ligában játszott Eric Clapton-nal, illetve Jimi Hendrix-szel, korának meghatározó blues-rock gitárosának számított. Alvin Lee a Ten Years After-rel a legendás Woodstock-i fesztiválon is fellépett, majd 1994-ben a második Sziget fesztiválon - a Eurowoodstock-on hazánkban is tiszteletét tette. A világhírű zenész hivatalos honlapján családja közölte, hogy Lee szerdán váratlanul hunyt el, egy rutin műtétet követő komplikációk nyomán. Szomorú.

alvin_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr465121803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása