Rock klasszikusok újra az Urániában

Rock klasszikusok újra az Urániában

A szemfülesek már az év elején felfedezték maguknak a Rock klasszikusok vetítéssorozatot, melynek keretében kíváló minőségű rockkoncertek kerültek vetítésre egyik kedvenc mozimban, az Urániában. Láthattuk a Queen és a Doors együttest, vagy éppen Jimi Hendrix-et,  a jó hír pedig az, hogy a sorozat szerencsére folytatódik, hiszen műsorra kerül Paul McCartney, Robbie Williams, a Judas Priest és az Aerosmith egy-egy kiemelkedő produkciója, valamint újra látható lesz a Queen legendás, '86-os budapesti koncertje. (Peter Gabriel-t már nem is mondom, ő már augusztusban “fellépett” az Urániában.)

Menü:

Jegyek egységesen 2500 Ft-os áron kaphatók az Uránia jegypénztárában és honlapján, továbbá a Jegymester hálózatában. Kedvezményes belépő a koncertsorozat három vagy több vetítésére jegyet váltóknak 2000 Ft-os áron kapható.

A szervezők remélem életben tartják a sorozatot, várom, hogy újabb együttesek anyagát láthassuk nagy vásznon, például jöhetne a Sigur Rós, vagy éppen a Dream Theater valamelyik újabb koncertje, vagy akár visszanyúlhatnának a Pink Floyd Pompeii című klasszikusához is…

km_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr715480843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása