Programajánló: 2009. július

Programajánló: 2009. július

2009.07.03. | B-oldal

Hivatalosan egy hónap eltelt a nyárból, de a B-oldal fesztiválmeterológia júliusra ígér katarzist. Erről nem nyitok vitát, ellenben ajánlom a B-oldal eseménynaptárat, melyben a júliusi programajánlókat találjátok. Ha esetleg akad még néhány olyan, amin ti is, mi is jól éreznénk magunkat, vagy hiányzik, vagy mi hiányzunk onnan, jelezzétek! Nagyon erős a július, van olyan szombati nap, amikor több mint 60 koncert van, és ezek még csak azok, amik bekerültek a programkeresőkbe.

Ha idén halunk meg, akkor az júliusban lesz. Ha nagyon nem jönnek a posztok, valaki kérje el a jelszót! Ha túléljük, akkor csak egy ígéretet tennénk: vért NEM adunk júliusban. Ma lemegyünk a VOLT-ra... a Wu-Tang nagymester RZA is akart volna jönni velünk, de egyrészt nem szeret hátul középen ülni, másrészt este a Dürerben fog fellépni. Huh. Azért aki teheti, járjon épp arra.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr361222799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UrsulaUrsula 2009.07.06. 14:33:19

Julius 9. Durer-kert, kisterem:

FUCKED UP (CAN, Matador Records)

"A Primavera, Glastonbury és Roskilde fesztiválok után Budapesten az utóbbi évek világsajtó által legtöbbet taglalt, legelőremutatóbb és legizgalmasabb hardcore-punk zenekara, a Fucked Up. Hardcore-punk zenekar 5-6 vagy akár 18 perces számokkal, brit- és twee-pop, pszichedelikus- és krautrock hatásokkal, NME címlappal, rajongó New York Times kritikákkal, Justice feldolgozással, olyan vendégénekesekkel -zenészekkel alkalmanként, mint Keith Morris, Jello Biafra, Ezra Koenig (a Vampire Weekendből) vagy Moby."

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása