Mick Jagger ördögi korba lépett

Mick Jagger ördögi korba lépett

Sosem titkoltam, hogy nem szeretem a Rolling Stonest. Ellenben a világ második legjobb frontembere 66 éves lett, mely tény mellett nem szeretnék elmenni, hiszen ha valamit csípek a Stonesból, akkor az Mick Jagger gumiarca, hajlítgatásai és frontemberkedései.

Aztán amellett sem menjünk el, hogy ez a rút ördög mit keresett a főgonosz szerepében az egyébként "sztárparádét" (Emilio Estevez, Anthony Hopkins, Rene Russo) felvonultató Szabad prédában? Hát, de komolyan. 

Ma este a Dürer Kert Rolling Stones emlékestet tart, ördögszimpátiából gördüljetek el oda, amennyiben nem féltek a hétfői másnaptól. Egy titkot elárulok: ez az ember még 99 éves is lesz, úgy spóroljatok ti is!

Miért nem szeretem a Rolling Stones-t? | Brian May: 62

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr471268105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fandor 2009.07.27. 18:03:02

isten éltesse a világ második legjobb frontemberét.

(A világ legnagyszerűbb frontembere pedig éppen MA 23 éve lépett fel először és utoljára Budapesten, és 18 éve nincs köztünk. God bless Freddie.)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.07.28. 10:43:11

@Fandor: igen, és Roger Taylor 60. Anno itt ünnepelte a 60-23-at :))

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása