Nagy Úr házhoz jön: Mr. Big koncert

Nagy Úr házhoz jön: Mr. Big koncert

2009.09.25. | Péter Bócsi

Tudod, miért lehetünk őszintén hálásak a manga pornón kívül a japcsiknak? Hát a Mr. Big reunionért! Bizony mondom, ha a kis sárgák nem esküdtek volna fel arra, hogy életben tartanak, vagy épp feltámasztanak minden jobb-rosszabb dallamos amerikai rock zenekart, most nem lenne miről írnom. Így viszont elégedett mosollyal az arcomon jelentem, hogy a Billy Sheehan basszus- és Paul Gilbert gitár fenomén által vezetett brigád Pat Torpey dobossal és Eric Martin énekessel a japán koncertek sikerein felbuzdulva tovább folytatja turnéját, amelynek keretein belül szeptember 27-én este a Diesel-ben koncertezik!

A banda hálás is a japánok szeretetéért, ezt egy Budokan-beli koncert dvd-vel egyértelműsítik, de Gilbert még rátett egy lapáttal: szóló koncertjein japán felesége kíséri billentyűs hangszereken. Lelke rajta…

Ha ismered őket, remélem, ott leszel a koncerten, ha meg nem, akkor bebizonyítom, hogy mégiscsak ismered őket, tehát ott leszel a koncerten: ők írták a To be with you című slágert, ami egy időben mindenhol tarolt, és ők tették igazán ismertté Cat Stevens Wild word című dalát. E két „ballada” mellett van még nekik jó pár pofás lírai daluk, tehát némi nyáladzásra feltétlenül készülhetünk a koncert programba beépített akusztikus blokk alatt. De bánja a kánya, legalább könnyebben tudod magaddal rángatni a csajodat/nagyobb eséllyel csajozhatsz be a bulin.

Persze ha igazán ismered és szereted őket, akkor lehet, hogy hozzám hasonlóan sokkal inkább várod azokat a vérbő, virtuóz szólamokkal kísért rock alapvetéseket, mint például a várhatóan koncertnyitó Daddy, Brother, Lover, Little Boy vagy a ráadás blokkban esélyes Colorado Bulldog.

Amire bizton számíthatsz még:

  • az elmaradhatatlan fülesre Gilberten
  • Billy hihetetlen bugyi zöld Yamaha gitárjára
  • kurva nehéz lesz eldönteni, hogy Eric Martin énekest nőből operálták át férfivá vagy Erica-ból lett férfi 

Egy biztos: akit komolyan érdekel a gitár vagy a basszusgitár, az nem maradhat otthon! Nálunk pár szinttel szerényebbek lesznek a körülmények sajnos, de azért az élmény remélhetőleg ehhez lesz fogható: Addicted to that Rush!

A véresszájú csókkirály | Lovasi Bandi a hegyről

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr351404938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulver 2009.09.25. 15:28:52

A Take Cover a kedvencem.
A To be with you meg a Cat Stevens-féle Wild World viszont túljátszott.

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2009.09.27. 13:45:58

A Dieselben, bazmeg?? ez majdnem olyan, mint a Uriah Heep a debreceni sportcsarnokban. V lehetne Ugly Kid Joe az én udvaromban a nyócban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása