Bréking: Underground Superstarz a mozikban

Bréking: Underground Superstarz a mozikban

Kéne többet moziba járni, ez jár a fejemben. Érdekes, a zenével kapcsolatos filmek rajongói sosem voltak elkényeztetve, és most nem arra gondolok, hogy szegény Jacko még ki sem hűlt és már ki van adva 1 DVD és még jön a mozifilm...

Ellenben nagyon megörültem, mikor hallottam, hogy október elsején mutatják be a hazai mozik az Underground Superstarz című koncert-dokumentumfilmet, amely tíz magyar alternatív zenekart mutat be. A tíz zenekar közt ott van az Anselmo Crew, a Cabaret Medrano, az Eat me!, az Ez a divat, az Egy Kiss Erzsi Zene, a Fókatelep, a Kistehén Tánczenekar, az Óperentzia, a Pop Ivan, valamint a Rutkai Bori és a Specko Jedno. A film koncertfelvételeket, interjúkat tartalmaz, melyeknek köszönhetően közelebb kerülhetünk az eddig "csak" budapesti éjszakában ismert zenekarok életéhez és gondolkodásához. A produkció szervezői a filmben szereplő zenekarokkal 8 várost érintő őszi koncertturnét is terveznek.

Az előzetest az alábbi videón meg is tekinthetitek:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr571403036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.09.25. 15:00:58

Asszem azért nincs szó revelációról, a filmet csupán a Kino és/vagy a Toldi fogja vetíteni, néhány periférikus filmklubbal egyetemben.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása