Bréking: This is it

Bréking: This is it

Bréking: Magyar idő szerint hajnalban hivatalosan is bemutatták Michael Jackson "This is it" című dalát, amely az október végén - ugyanezzel a címmel - mozikba kerülő koncertfilm előfutára és egyben az első új, korábban kiadatlan dal Jacko halála óta. Hallgassuk!

Tudjuk, mit vesztettünk. Áh, dehogy tudjuk mit vesztettünk...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr351445734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rennie 2009.10.13. 06:03:39

a sonyt se ejtették a fejére, a this is it egy 1980ban felvett dal. 29 éves! semmi köze nincs se a filmhez se a turnéhoz, csak a dal első sora véletlenül az hogy "this is it".
csinálnak egy válogatásalbumot az összes agyonjátszott dallal (billie jean, beat it , stb.) a friss rajongóknak, ráteszik ezt az egy "új" dalt és kaszálnak egy embereset.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.10.13. 09:02:05

@rennie: Ja, de valahol azt is olvastam hogy a Dangerous idején írta, de olvastam 1980-ról is, igaz. Kell a misztikum.

Amúgy meglepődsz? :)

rennie 2009.10.13. 11:23:56

@Interstellar Overdrive: nem ez tuti nem a Dangerous korszak, sokkal fiatalabb a hangja. egyébként nem vagyok meglepődve, tudom hogy nem kiscserkészek.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása