Bréking: Quimby - Lármagyűjtögető

Bréking: Quimby - Lármagyűjtögető

Bréking: Megjelent a Quimby legújabb kiadványa, ami az Ajjajjaj maxi+ után egy CD+DVD csomag, mely a Lármagyűjtögető címre hallgat.

A CD-n 3 új dal található, valamint 5 régebbi dal kétezerkilencesített változata. Köztük a Magam adom, Livius egyik legjobb dala, személyes kedvencem és himnuszom.

A DVD is igen gazdag, hiszen 28 dal élő verziója kapott helyet rajta, különböző 2009-es koncertekről. Különösen fontos nekem ez a lemez, hiszen 2009-ben pont 9 Quimby koncerten voltam, szerte az országban. Hol egyedül, hol nem egyedül, hol bárcsak ne egyedül. A 10. a január 1-i Gödör fellépés lesz, kis lencse után immáron 2010-ben, ami engedelmetekkel a jubileum okán még a 2009-es statisztikába beszámítható. :D

A kiadványt a Musicland holnapján meg is tudjátok rendelni, én már meg is tettem. (Ugyanitt megnézhetitek a dalok listáját is.)

Hogy a bréking tényleg bréking legyen, kis vadászat után megtaláltam az egyik új dalt, így szóljon kis Cuba lunatica...

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr241608593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

altero 2009.12.19. 15:18:02

A "személyes kedvenc" jelzős szerkezetet mikor felejti el végre a zenei blogszféra? Modoros hülyeség, a kedvenc az kedvenc jelző nélkül is. Továbbra is várom a személytelen kedvenceiteket!
Jól elkaptam a post lényegét, mi? :D
Amúgy az első videó nagyon fasza, Dodi jól tolja!

irrelevant 2009.12.19. 15:39:08

A lemez jó, Livius két dala nagyon jól sikerült, Kiss Tibi bankos opusa viszont gyenge. A régi dalokat lényegében koncertverzióban rögzítették, kifejezetten jók, bár a Magam adom ebben a lassú verzióban pont unalmas.

irrelevant 2009.12.19. 15:41:14

@otvospeter: jav: Líviusz. Bénázok itt össze-vissza...

nemuccaszoc 2009.12.20. 07:31:59

Remek karácsonyi ajándék a rajongóknak, ha zenekar lennék, én is így időzítenék :D

az ufókutató · http://radionowhere.blog.hu 2010.06.13. 22:30:04

Szerintem gyengék az új dalok. Az a kísérletezés, ami az Ajjajjaj-on volt, itt mintha kicsit már befáradt volna. Viszont a Magam Adom, Káosz Amigos, ÁLmatlan Dal újragondolások jók lettek... szóval csak azt kérdezem... nem érte volna meg várni és egy koncertalbumot kiadni?

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.06.14. 12:05:21

@az ufókutató: Amúgy de. A hír viszont az, hogy stúdióban a zenekar és "normál" albumot készít most.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása