BRÉKING: A Szigeten búcsúzik a Kispál

BRÉKING: A Szigeten búcsúzik a Kispál

2010.04.01. | Horváth Oszkár

BRÉKING: A Szigeten búcsúzik a Kispál!

A Sziget mínusz egyedik napján, augusztus 9-én, egy egyedi megakoncert keretében búcsúzik közönségétől a Kispál és a Borz zenekar. Az elmúlt 23 év legnagyobb slágereivel, a zenekar kedvenc Kispál dalaival, vendégfellépők sorával. Goodbye Kispál!!

Magam részéről általános nyolcadiktól voltam amolyan "kispálos", az első olyan koncert, amire egyedül mentem el, élőzenei rajongásom egyik kiindulópontja tiniként. Életmű, nagyon jó, amikor valamit valaki be is tud fejezni, nemcsak elkezdeni. Köszönjük! - persze ha ez csak április 1-jei hír, azt sem bánnánk.

6 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr781886717

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Énekeljük el azt, hogy vége 2010.04.01. 20:40:02

Hivatalosan bejelentették: az idei Sziget Fesztivál nulladik napján utoljára lép fel a Kispál és a Borz. A húszéves zenekar hatalmas, háromórás búcsúkoncerttel készül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsüli · http://musiquedujour.blogspot.com/ 2010.04.02. 13:33:30

semmi komment...úgy néz ki senkit sem rázott meg annyira.

nbsz 2010.04.02. 13:39:53

@Zsüli: én szimplán szomorkás vagyok, de a haveri köröm romokban....

Zsüli · http://musiquedujour.blogspot.com/ 2010.04.02. 13:42:51

@nbsz: na azért nem kéne tinilány módjára kiborulni. :)
rájukfér egy kis pihi...
meg úgyis lesz még rengeteg újra-összeállós koncert. :D

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.02. 13:50:34

@Zsüli: ááá, fácsén óriási buzz volt belőle, meg lehozták páran, adatlapokon ment a kombinálás, meg hogy 2010-ben már nincsenek koncertidőpontok tényleg. Nem akarok műbalhézni, én 8-10 éve nem voltam DIREKT Kispál koncerten, ha már azóta nem volnának, ugyanúgy néha elővenném a lemezeket (vagy kazettákat). Kiscsillagba többször belefutnék. Epic cucc, Lovasi időnként a zenei palettát színező új szövegei nagyon hiányoznának, nekem ő a brand, ez nem veszik el.

De az a trió hangzás is nagyon tetszett, amit eredetileg csináltak, billentyű nélkül, nagyon kevés hanggal, virgázásmentesen, pont jót. Én amolyan "feketealbumelőtti" kispálos vagyok, az Illés se lép fel, mégis tudom hallgatni, amikor eszembe jut. Nekem sokkal inkább respektálható, hogy haknizás off, új dolgot csinálunk, szevasztok, megelőzve a csalazsuzsásodás jelenségét.

Zsüli · http://musiquedujour.blogspot.com/ 2010.04.02. 14:01:10

@nosferato: tökjó. egyetértek. a lemezek megmaradnak.

nbsz 2010.04.06. 13:55:17

@Zsüli: :-) a kiborulástól messze vagyok, a búcsú bulijukon nem leszek ott mert nyaralni fogok éppen, de elötte valhol még elkapom őket. a lemezek nekem is megvannak, koncertjükön évek óta nem voltam. Bár én inkább azokat a bulikat bírtam amikor kisebb helyeken játszottak, talán az A38-on láttam őket utoljára.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása