Gramofon Online

Gramofon Online

Április közepén Debrecenben volt egy Gramofon Online buli, melyet sajnálatos módon nem sikerült időben promotálnunk, ellenben utólag már nem akarok szó nélkül elmenni mellette. Pontosabban a kezdeményezés mellett, melyet a Gramofon Online indított, hiszen a szervezők létrehoztak egy digitális gyűjteményt, így az Interneten kb. 200 gramofon felvétel hallgatható meg.

A debreceni rendezvény alkalmából Suhaid és Shuriken is készített egy mixet - kizárólag gramofonlemezre rögzített hanganyagokra hagyatkozva - melyet mi is megkaptunk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr81946796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.04.27. 11:12:36

Milyen jól szól! S milyen jól tolták a swinget annak idején már nálunk is... Kurva jó.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása