BetterFly - új videoklip

BetterFly - új videoklip

2010.06.19. | Horváth Oszkár

Tavaly a HitSpace tehetségkutatója kapcsán (RockSpace 2009) végighallgattam több mint háromszáz zenét, nagyrészt számomra ismeretlen előadóktól, és ott találtam úgy rengeteg induló közül, hogy a BetterFly - Shot thru the head című száma az egyik legjobb. Azt hiszem, velük összefutottunk az egyik Borsodi tehetségkutatón is, és idén elmentünk a Dürerbe is megnézni élőben. Nem egy színpadon vigyázba álló banda, abszolút rocksztár pozitívak.

Most elkészült első videoklipjük. Szerintem pont így kell előre haladni, ha tetszik, oszd meg Facebookon! Röviden arról szól megkopott és evolválódott műelemzési hatodik érzékem szerint, hogy Michael Scofield addig menekül az Irigy hónaljmirigy statisztái elől, amíg meg nem kérik, hogy doboljon a BetterFly-ban. :) Sokkal jobb, mint könyvben!

A zenekar legközelebb június 25-én az A38-on, illetve június 27-én a Dürerben látható élőben. MySpace: http://www.myspace.com/betterflyband

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr362085279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása